Δωρεάν Παιχνίδια από την Epic Games

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η Epic Games είναι μια αμερικάνικη εταιρία υπεύθυνη για την ανάπτυξη παιχνιδιών με έδρα το Κέρι στην Βόρεια Καρολίνα. Αξίζει να σημειωθεί για όσους δεν γνωρίζουν ότι η Epic Games αναπτύσσει την Unreal Engine, μια διαθέσιμη εμπορικά μηχανή παιχνιδιού η οποία τροφοδοτεί τα παιχνίδια που παράγει όπως είναι το Fornite, το Unreal, το Gears of War καθώς και το Infinity Blade.  

Πέραν του ότι η Epic Games παρέχει πολλά παιχνίδια σε ανταγωνιστικές τιμές, δίνει την δυνατότητα σε πολλούς που για πολλούς λόγους δεν μπορούν να αγοράσουν κάποιο παιχνίδι να το απολαύσουν δωρεάν. 

Παρακάτω θα μάθουμε αυτήν την περίοδο ποια παιχνίδια μπορείς να κατεβάσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ 


Costume Quest 2


Το Costume Quest 2 είναι ένα βιντεοπαιχνίδι ρόλων δράσης που αναπτύχθηκε από την Double Fine Productions και δημοσιεύθηκε από το Midnight City. Η συνέχεια του Costume Quest, Costume Quest 2 επιτρέπει στους παίκτες να αναλάβουν την ταυτότητα ενός από τα δύο δίδυμα αδέλφια, του Wren ή του Reynold.

Δείτε το Trailer του παιχνιδιού:
Layers Of Fear 2 Το Layers Of Fear 2 είναι ένα παιχνίδι τρόμου - Περιπέτειας το οποίο είχε και έχει μεγάλη απήχηση στην Gaming αγορά. Κυκλοφόρησε στις 28 Μάϊου του 2019 από την Bloober Team. Εκδότες του παιχνιδιού είναι η Gun Media και η NA Publishing. Οι πλατφόρμες όπου υποστηρίζουν το παιχνίδι είναι PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows. 

Δείτε το Trailer του παιχνιδιού:
ΑΠΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΕΧΡΙ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ


Blair Witch Το Blair Witch είναι ένα παιχνίδι τρόπου όπου διανέμεται από την Artisan Entertainment (τώρα Lionsgate ) και παράγεται από την Haxan Films που αποτελείται από τρεις ταινίες μεγάλου μήκους και διάφορα προϊόντα. Η ανάπτυξη της πρώτης δόσης του franchise, The Blair Witch Project , ξεκίνησε το 1993. Οι σκηνοθέτες Eduardo Sánchez και Daniel Myrick έγραψαν ένα περίγραμμα 35 σελίδων μιας ιστορίας με τον διάλογο που θα αυτοσχεδιάστηκε. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν το 1997 και διήρκεσαν οκτώ ημέρες. Η ταινία ακολουθεί την εξαφάνιση τριών φοιτητών κινηματογραφιστών στο δάσος κοντά στο Burkittsville, Maryland ενώ γυρίσατε ένα ντοκιμαντέρ για τον τοπικό θρύλο που είναι γνωστό ως "Blair Witch".


Δείτε το Trailer του παιχνιδιού:
Ghostbusters


Το Video Game είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας του 2009 που βασίζεται στο franchise των Ghostbusters. Το Terminal Reality ανέπτυξε τις εκδόσεις Windows, PlayStation 3 και Xbox 360, ενώ το Red Fly Studio ανέπτυξε τις εκδόσεις PlayStation 2, PlayStation Portable και Wii.

Δείτε το Trailer του παιχνιδιού:Από το Blogger.