Fallout 76 - [Free to play]

Fallout 76: Free to play για μια εβδομάδα προς τιμή της 

Bombs Drop Day 
Στην ιστορία του Fallout η 23η Οκτωβρίου έχει μείνει γνωστή ως η ημερομηνία που έπεσαν οι βόμβες και ξεκίνησαν τα πάντα. Για να τιμήσει το γεγονός, η Bethesda έχει προετοιμάσει μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα, με αρκετό περιεχόμενο για τους παίκτες. 

Πρώτα απ' όλα το Fallout 76 θα είναι free to play ως τις 26 Οκτωβρίου, με τους παίκτες να έχουν πλήρη πρόσβαση στον κυρίως τίτλο αλλά και τα δύο expansions, το Wastelanders και το Nuclear Winter, που έφεραν σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι. Το μεν Wastelanders πρόσθεσε NPCs το δεν Nuclear Winter έφερε ένα battle royale-style mode. Όσοι παίξουν κατά τη διάρκεια της δωρεάν εβδομάδας, θα μπορέσουν να μεταφέρουν την πρόοδό τους, αν αποφασίσουν στη συνέχεια να αγοράσουν το Fallout 76. 

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι Xbox One θα πρέπει να έχουν ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold. Από 22 έως 26 Οκτωβρίου θα υπάρξουν τρία in-game και η ανταμοιβή για τους παίκτες θα είναι Double S.C.O.R.E. και Double XP, αλλά και έκπτωση 25% σε Legendary weapons και armor από το Purveyor Murmrgh στο Rusty Pick. Ακόμα θα υπάρχει πρόσβαση στο storage του Scrapbox και στο Survival Tent. 

Κατά τη διάρκεια του Bombs Drop Day το Fallout 76 θα πωλείται με έκπτωση 60%, 70% για το Fallout 4 και έως 35% τα Atoms. 

Bombs Drop Weekend starts this Thursday October 22nd and runs through the 26th! 
Double XP in all game modes.
Double S.C.O.R.E from Daily Challenges.
25% off the Legendary Purveyor Sale. pic.twitter.com/kACUN9G4DQ
 — Fallout (@Fallout) October 20, 2020  
Από το Blogger.