Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα μπαίνει το Netflix, τον Νοέμβριο του 2020

Ταινίες και σειρές με γιορταστική ατμόσφαιρα φέρνει ο νέος μήνας, αν και κρυμμένα στο πρόγραμμα κρύβονται διάφορα διαμαντάκια που θα μας απασχολήσουν σε βραβεία, όπως η τέταρτη σεζόν του "The Crown" και το "Hillbilly Elegy". Άξια αναφοράς και η επιστροφή της Σοφία Λόρεν μετά από δέκα χρόνια απουσίας στον χώρο με το "The Life Ahead".

Δείτε συνοπτικά στη γκαλερί ή με trailer παρακάτω στο κείμενο τις σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες του Νοεμβρίου. Κι αν θέλετε ακόμα περισσότερα, ρίξτε μια ματιά και στο "Here for the Holidays" με όλες τις χριστουγεννιάτικες κυκλοφορίες της υπηρεσίας.

Love & Anarchy // Έρωτας & Αναρχία (4 Νοεμβρίου) - Νέα Σειρά

Η σειρά 8 επεισοδίων έχει κεντρική ηρωίδα τη Σόφι, μια καριερίστα σύμβουλο, σύζυγο και μητέρα δύο παιδιών. Όταν η Σόφι αναλαμβάνει να εκμοντερνίσει έναν παλιό εκδοτικό οίκο, γνωρίζει τον νεαρό πληροφορικάριο Μαξ, με τον οποίο ξεκινά αναπάντεχα ένα αμοιβαίο φλερτ. Η Σόφι και ο Μαξ προκαλούν στα κρυφά ο ένας τον άλλο να κάνουν πράγματα που θέτουν υπό αμφισβήτηση τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Στην αρχή, το παιχνίδι τους είναι αθώο, έπειτα όμως γίνεται πιο τολμηρό και οι συνέπειες είναι ανεξέλεγκτες.
Paranormal (5 Νοεμβρίου) - Νέα Σειρά

Δύσπιστος για το υπερφυσικό, ένας αιματολόγος αναγκάζεται να ερευνήσει αινιγματικά γεγονότα όταν ένα φάντασμα από το παρελθόν του επιστρέφει για να τον στοιχειώσει.Operation Christmas Drop // Χριστούγεννα εξ Ουρανού (5 Νοεμβρίου) - Ταινία

Κυνηγώντας την προαγωγή, η βοηθός του Κογκρέσου, Erica Miller, αφήνει πίσω τα οικογενειακά Χριστούγεννα για να ταξιδέψει πέρα από τον Ειρηνικό, κατόπιν αιτήματός του αφεντικού της. Κατά την προσγείωση σε μια παραλιακή βάση της Πολεμικής Αεροπορίας, έρχεται σε σύγκρουση με τον οδηγό της, τον Captain Andrew Jantz, ο οποίος γνωρίζει ότι η αποστολή της εκεί είναι το κλείσιμο της βάσης.Dash & Lily Season 1 // Ντας και Λίλι (10 Νοεμβρίου) - Νέα Σειρά

Μια ρομαντική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δημιουργείται όταν ο κυνικός Dash και η αισιόδοξη Lily γνωρίζονται καλύτερα μέσω ενός σημειωματάριου, στο οποίο μοιράζονται όνειρα και επιθυμίες τους και που τους ταξιδεύει σε τοποθεσίες σε όλη τη Νέα Υόρκη, βρίσκοντας ότι έχουν περισσότερα κοινά μεταξύ τους από ό, τι θα περίμεναν. Η σειρά βασίζεται στη σειρά βιβλίων "Dash & Lily's Book of Dares" από τους συγγραφείς των Rachel Cohn και David Levithan.


The Christmas Chronicles 2 // Τα Χρονικά των Χριστουγέννων 2 (25 Νοεμβρίου) - Ταινία

Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που τα αδέλφια Κέιτ και Τέντι Πιρς έσωσαν τα Χριστούγεννα και έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει. Η κυνική πλέον έφηβη Κέιτ περνά χωρίς να το θέλει τα Χριστούγεννα στο Κανκούν με τον νέο φίλο της μητέρας της και τον γιο του, τον Τζακ. Απρόθυμη να αποδεχτεί αυτήν τη νέα εκδοχή της οικογένειάς της, η Κέιτ αποφασίζει να το σκάσει. Όταν όμως ένας μυστηριώδης ταραχοποιός με μαγικές ιδιότητες, ο Μπέλσνικελ, απειλεί να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο και να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα, η Κέιτ και ο Τζακ παρασύρονται χωρίς να το περιμένουν σε μια νέα περιπέτεια παρέα με τον Αϊ-Βασίλη.
Από το Blogger.