Το Deathloop κυκλοφορεί τον Μάιο δήλωσε η Bethesda


 Το παρακάτω Trailer καθιστά επίσημη την ημερομηνία του 2021. Λίγο μετά την εμφάνιση του καταστήματος στο PlayStation, η Bethesda επιβεβαίωσε ότι το Deathloop, το παιχνίδι εμπνευσμένο από το Arkane's Swinging Sixties, που δεν τελειώνει ποτέ, θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου 2021.


Το Deathloop αφορά έναν άνθρωπο που ονομάζεται Colt και είναι παγιδευμένος σε ένα βρόχο χρόνου σε ένα νησί που ονομάζεται Blackreef. Είναι λίγο σαν το Groundhog Day, αυτό που διαφέρει είναι ότι έχουν όπλα και η μόνη διέξοδος είναι να σκοτώσουν οκτώ στόχους σκορπισμένους σε ολόκληρο το νησί πριν τελειώσει η ημέρα. Υπάρχουν όμως κάτι παραπάνω από απλή δύναμη πυρός.  Όπως είδαμε σε ένα προηγούμενο τρέιλερ παιχνιδιού, ο Colt έρχεται στον αγώνα με κάποιες υπερφυσικές ικανότητες που μοιάζουν με δυσφημισμένες.


Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι το νησί είναι γεμάτο με άλλους ανθρώπους που φαίνονται πραγματικά να περνούν καλά, και έτσι θα κάνει ό, τι μπορούν για να τον αποτρέψουν από το τέλος του πάρτι. 
Κυρίαρχος ανάμεσά τους είναι η Julianna Blake, ο προστάτης του Blackreef, ένας εξειδικευμένος δολοφόνος που είναι τόσο πρόθυμος να διατηρήσει τον βρόχο του χρόνου όσο ο Colt προσπαθεί να το τελειώσει. Για το σκοπό αυτό, το Deathloop θα επιτρέψει στους παίκτες να αναλάβουν αυτόν τον κακό ρόλο και να «εισβάλουν» σε εκστρατείες άλλων παικτών.

Από το Blogger.