Το Νintendo Switch είναι και επίσημα η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για 23 συνεχόμενους μήνες.Η ταμπλέτα είχε τον καλύτερο Οκτώβριο πριν από την κυκλοφορία της επόμενης γενιάς. Ήταν δύο χρόνια δυναμικά για το Nitendo Switch. Σύμφωνα με τη Nintendo, η ταμπλέτα τυχερού παιχνιδιού ήταν η κονσόλα με τις καλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για 23 συνεχόμενους μήνες. Και σύμφωνα με στοιχεία του Ομίλου NPD, είχε τον καλύτερο Οκτώβριο από ποτέ, μεταφέροντας 735.926 μονάδες τόσο του switch όσο και του Switch Lite στις ΗΠΑ. 


Η εταιρεία λέει ότι αντιπροσωπεύει αύξηση 136 τοις εκατό σε σύγκριση με πέρυσι. Μέχρι σήμερα, το Switch έχει πουλήσει συνολικά 22,5 εκατομμύρια μονάδες στις ΗΠΑ και την περασμένη εβδομάδα η Nintendo αποκάλυψε ότι περισσότερες από 68 εκατομμύρια μονάδες έχουν πουληθεί παγκοσμίως. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη δυναμική μας», λέει ο Nick Chavez, SVP πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nintendo of America. 

Ο Τσάβες θέτει τον μεγάλο Οκτώβριο της εταιρείας σε δύο βασικούς πυλώνες. Το ένα είναι η καλύτερη προσφορά αποθεμάτων όπου φέτος ειδικά, ήταν δύσκολο να βρεθείς στην ενεργοποίηση ραφιών των καταστημάτων. Αυτό επιδεινώθηκε μόνο από την αυξημένη ζήτηση λόγω του συνδυασμού της πανδημίας και της επιτυχημένης επιτυχίας του Animal Crossing. 

Νέοι ορίζοντες: Σίγουρα η πανδημία έχει δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες να μείνει στο σπίτι, περισσότερο χρόνο παιχνιδιού στο σπίτι», λέει στο The Verge. "Έχουμε δει άνευ προηγουμένου ζήτηση για το Nintendo Switch καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. 

Ο δεύτερος πυλώνας είναι ο διακόπτης με θέμα το Animal Crossing που κυκλοφόρησε στις αρχές του τρέχοντος έτους. «Αυτό επέστρεψε στην αγορά γύρω στις 4 Οκτωβρίου, και πολλοί άνθρωποι ενθουσιάστηκαν να το πάρουν το συντομότερο δυνατό», λέει ο Τσάβες και θα συνεχίσουμε να το έχουμε αυτό σε άφθονο εφοδιασμό καθ 'όλη τη διάρκεια αυτών των διακοπών και έως το 2021."

 


Από το Blogger.