ΠΑΙΧΝΙΔΙ JAMES BOND ΑΠΟ ΤΗΝ IO INTERACTIVE

 


Η IO Interactive ανακοίνωσε ότι εργάζεται για την δημιουργία του James Bond, Project 007. 

Το teaser που είδατε δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, αλλά είναι μια έκδοση της κλασικής ακολουθίας ανοίγματος του θαλάμου όπλων όπως σε όλες τις ταινίες του Bond. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ο χαρακτήρας σε αυτό το παιχνίδι θα φορά γάντια και θα υπάρχουν σφαίρες. 

Ο ιστότοπος του παιχνιδιού περιέχει αυτό το κείμενο: "Διαθέτοντας μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία του Bond, οι παίκτες θα μπουν στα παπούτσια του αγαπημένου μυστικού πράκτορα του κόσμου ώστε να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, στο 00 στην πρώτη ιστορία του James Bond."

Με αυτή την κίνηση δείχνει ότι αυτή η έκδοση του Bond θα συνδεθεί με το κινηματογραφικό σύμπαν, μια ιστορία για το πώς κέρδισε ο Bond το status 00. Τα καλύτερα παιχνίδια «Bond» που αν όχι όλοι μας αλλά ένα μεγάλο ποσοστό έχουμε παίξει είναι οι επανεκκινήσεις του Hitman όπου έχουν παρόμοια αισθητική, soundtrack και ατμόσφαιρα. 

Συνοψίζοντας, η Io Interactive θα αναπτύξει και θα δημοσιεύσει το παιχνίδι James Bond, Project 007. Η ίδια εταιρία η οποία έχει και το Hitman.
Από το Blogger.