Η Samsung “σκίζει” στις ενημερώσεις του Android τελευταία!

 


Η Samsung δεν φημίζονταν για την ταχύτητα στη διάθεση γρήγορων ενημερώσεων του Android. Και ως ένα βαθμό κάτι τέτοιο μπορεί να δικαιολογηθεί. Η διαχείριση των ενημερώσεων σε τόσα πολλά μοντέλα συσκευών είναι εξαιρετικά επίπονη διαδικασία. Αλλά από το 2019, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τα security updates έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους έγκαιρα ενώ προς το τελευταίο διάστημα έχουμε δει να τα στέλνει ακόμη και εβδομάδες νωρίτερα από τους μήνες που αφορούν.
 
Ας πάρουμε για παράδειγμα, το One UI 3.0 και τις beta εκδόσεις του, οι οποίες ήδη διατίθενται με το security patch του Δεκεμβρίου. Επιπλέον, η Samsung άνοιξε το public beta πρόγραμμα για το One UI 3.0 την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, ενώ στόχος της, βασικά και η υπόσχεση που έχει δώσει, είναι να διαθέτει το One UI 3.0 για τη σειρά S20 πριν το τέλος του Δεκεμβρίου. Δεδομένου του πως στέλνει τις beta εκδόσεις κάθε εβδομάδα, δεν υπάρχει λόγος να  πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.
 
Και ας μην ξεχνάμε και την άλλη μεγάλη υπόσχεση. Θα υποστηρίζει επιλεγμένες συσκευές για τρεις μεγάλες ενημερώσεις του Android και είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες που θα παρέχουν αυτό το επίπεδο του support στις συσκευές της. Και φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα περιορίζεται μόνο στις flagships συσκευές. Ακόμη και το Galaxy A51 είναι στη λίστα των συσκευών αυτής της πολιτικής.
 
Από το Blogger.