ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ GALAXY NOTE Η SAMSUNG

 

Φαίνεται η Samsung να εξετάζει το ενδεχόμενο από το νέο έτος να σταματήσει την παραγωγή νέων μοντέλων Galaxy note και αυτό οφείλεται στην μειωμένη ζήτηση για κορυφαία και ακριβά smartphones. Το αποτέλεσμα; Θα δώσει ώθηση στα αναδιπλούμενα κινητά της. 

Όλα αυτά τουλάχιστον αναφέρονται στο δημοσίευμα των πρακτορείων Reuters που σημειώνει ότι η Samsung δεν προτίθεται να παρουσιάσει μέσα στο 2021 κάποιο νέο μοντέλο στη σειρά Galaxy Note, η οποία έχει φανατικούς φανατικούς «οπαδούς» χάρη στις μεγάλες οθόνες και το εξαιρετικά πρακτικό stylus (πενάκι).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Samsung δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το stylus. Αντιθέτως, πρόκειται να είναι ένα από τα καινούργια χαρακτηριστικά της επόμενης "γενιάς" του Galaxy S21 που θα δούμε περίπου την άνοιξη, ενώ είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμο και ως αξεσουάρ για το επόμενο μοντέλο της σειράς Galaxy Z Fold που διαθέτουν αναδιπλούμενες οθόνες. 

Μια βασική σημείωση, το Note όταν εμφανίστηκε το 2011 είχε μία οθόνη 5,3 ιντσών που ήταν τεράστια για τα δεδομένα της εποχής, όταν το Galaxy SII που είχε κυκλοφορήσει την ίδια χρονιά ήταν στις 4,3 ίντσες και πάλι θεωρούταν μεγάλο. Και οι δύο «οικογένειες» είχαν το δικό τους κοινό.


Όμως, η διαφοροποίηση στην οθόνη δεν υπάρχει πλέον με τις οθόνες να κινούνται μεταξύ 6,5 και 6,9 ιντσών, όπως και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ήταν σχεδόν τα ίδια. Πρακτικά, αν η Samsung βάλει το stylus στο Galaxy S21 θα είναι το ίδιο πράγμα.

Επιπλέον, οι αναλυτές σημειώνουν πως η πανδημία έχει επιφέρει μία μείωση των πωλήσεων στα smartphones που περιλαμβάνονται στα υψηλά στρώματα της αγοράς (premium), οπότε μοιάζει λίγο περιττό να έχει ένας κατασκευαστής δύο «ναυαρχίδες».

Ακόμη, η Samsung θέλει να δώσει ώθηση στα αναδιπλούμενα μοντέλα όπως το Galaxy Z Fold που κινούνται σε ακόμη πιο υψηλές τιμές, οπότε η προσθήκη του stylus μπορεί να αποτελέσει μία ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Από το Blogger.